s5 logo
Stemmetræning
"/html/com_content/article/modalikon.php"

Video Stemmetræning

Video Stemmetræning

Merethe Klint | Forretnings- & Organisationsudvikling - Logo
Video Stemmetræning
SALGET ER STARTET Kurset går live d. 19. oktober 2020

Indtag det virtuelle møderum

og få dit budskab klart igennem

Merethe Klint Imac

Forestil dig lige det her:

Om et øjeblik skal du i gang med et virtuelt møde, online undervisning, en coachingsession eller hvad du nu foretager dig på på zoom eller teams

Der er bare ét problem:

Din hals føles som sandpapir, og der kommer ikke

En ENESTE LYD UD Af munden på dig...

Scenariet er mere sandsynligt, end du forestiller dig. For de fleste mennesker taler kraftigere, hurtigere og i et højere toneleje, når de taler online.

Det slider meget på din stemme - og det bliver anstrengende for deltagerne at lytte til, hvad du siger. 

De "lukker ned" og begynder at lave andre ting: Tjekke mails, se youtube-videoer eller hjælpe ungerne med lektierne. 

I realiteten kunne du lige så godt tale til en ... well ... en skærm...

Du skal vinde kampen mod youtube og fastholde deltagerne ude på den anden side af skærmen.

Og det er lige præcis, hvad jeg lærer dig på dette kursus:

Hvordan du bruger din stemme som dit hemmelige virkemiddel til at skabe engagement og nærvær hos dine deltagere. 

Og samtidig får du redskaberne, der kan forebygge, at du mister stemmen, fordi du har overanstrengt den

Er det svært?

Nej.

Du kan med nogle meget enkle greb lære at styre samtalen, engagementet og interaktionen via din stemme

Virker det også for dig?

JA! helt bestemt.

For stemmen skal trænes og udvikles præcis på samme måde som dine muskler i benene styrkes og udvikles, når du løber en tur. Så der er ikke noget med "nej, det dur min stemme helt sikkert ikke til..." eller: "Det kræver nok et helt særligt talent..."

Har du en stemme og opholder du dig en del i de virtuelle rum, så har du helt sikkert gavn af dette kursus.


Og så er din investering oven i købet også overkommelig:

399,- kr. for hele pakken. 


(Jo, du læste rigtigt - det svarer ikke engang til prisen for en lektion på 30 minutter ved en stemmetræner, hvor I dårlig nok når at få hilst på hinanden)

Når du investerer i Indtag det virtuelle møderum - og få dit budskab klart igennem, så lærer jeg dig præcis:

 • Hvorfor deltagerne til virtuelle møder hurtigere begynder at tjekke mails (eller youtube), end de gør til fysiske møder 

 • Hvad du skal gøre for at holde deres fokus, så de i stedet for bliver ved med at lytte til dig

 • Hvordan du konkret bruger stemmen, så du opnår det nærvær og engagement, som kan være udfordrende at etablere online - og så du undgår at miste stemmen... 


Og ikke mindst fortæller jeg dig hvilken gavnlig værdi og effekt, det vil have både for dig og dine online mødedeltagere.

Hmm - kan det her virkelig gøre en forskel for dig?

Se her, hvad en gruppe medarbejdere i Odense Kommune, der sidder med telefonrådgivning hele dagen (altså de samme udfordringer, som du oplever til online møder og undervisning) har fået ud af stemmetræning:

Jeg rømmer mig ikke så meget mere, og trætheden i stemmen er blevet mindre, efter jeg er begyndt at varme stemmen op, inden dagen går i gang og ikke mindst lave nogle af øvelserne i løbet af dagen imellem to samtaler"
Medarbejder
Odense Kommune
Jeg er overrasket over, hvor meget mere autoritet jeg får i stemmen bare ved at trække vejret ordentligt og stå godt på fødderne, når jeg taler med borgerne"
Medarbejder
Odense Kommune
Jeg kan kun anbefale at lave aftale med Merethe Klint i forhold til at få større bevidsthed om, hvordan stemme og krop bruges bedst muligt, når opgaven primært er at tale med borgere/kunder i telefonen"
Jesper Poniewozik Olsen, Leder
Odense Kommune

Det betyder, at du med dette online kursus får redskaber og værktøjer, så du bliver i stand til:


 1. At fastholde dit publikum, fordi du har fundamentet til at levere dit budskab på en levende og engagerende måde

 2. Hurtigt og effektivt at gøre din stemme klar til en endnu en dag med virtuelle møder, undervisning, coaching eller hvad du nu laver online

 3. At "efterbehandler" din stemme, når du er færdig med at tale online (se det som en slags stemmemæssig udstrækning efter en god gang træning)

 4. At lave nogle enkle og effektive øvelser, hvis "skaden er sket" - kald det en førstehjælpskasse til din stemme

 5. At holde pauser, variere tempoet og måden du taler på, så dine tilhørere vil elske at lytte til dig - og så budskabet går bedre igennem. 

 6. At minimere risikoen for, at du bliver én af dem, der pludselig mister stemmen, fordi de har talt for højt, for kraftigt, for monotomt eller for hurtigt på nettet
   

Er du klar til at høre, hvad du får, når du har investerer i dette kursus?

DU FÅR:

 • 9 modulers videoundervisning med mig. På rundt regnet en time fortæller jeg dig "sådan gør du trin for trin" plus du får en grundig beskrivelse af, hvorfor det virker. Det bliver bare dig og mig - kun adskilt af en skærm, så vi gør det så virkelighedsnært som muligt for dig.

 • En workbook hvor du i ro og mag kan læse, hvorfor og hvordan det hele virker

 • En trin-for-trin guide med de forskellige øvelser lige til at printe ud og hænge op ved siden af din computerskærm, så du let og overskueligt kan finde de forskellige øvelser, når du har brug for dem.

 • Øvelser, så du kan varme stemmen op inden du går i gang med dagens møder og så du kan "massere" stemmen igen imellem to møder. Du får faktisk både en lyn-guide, hvis du kun har 3 minutter, en lidt længere guide på 6 minutter og en mere dybdegående guide, som tager cirka 10 minutter, som du kan bruge hver morgen, inden du skal i gang.

 • Øvelser, som du kan bruge til at "efterbehandle stemmen" på sammen måde, som når du strækker ud efter en løbetur. Du kan også bruge øvelserne "når skaden er sket" og du er blevet træt eller hæs i stemmen.

 • Adgang til at se videoerne igen og igen alle de gange du vil. Du kan se hele kurset i én køre, eller du kan tage videoerne og øvelserne bid for bid efterhånden som det passer ind i dine planer.

Er du (stadig) i tvivl om, om kurset er noget for dig?

Well...

Har du en stemme?

Opholder du dig en del i virtuelle fora?

Og er du: 

 • Leder - der har erstattet de fysiske møder rundt om i verden med virtuelle møder i stedet
 • Underviser - i folkeskolen, på gymnasiet, på uddannelsesinstitutioner eller et helt fjerde sted
 • Coach eller psykolog - der udvikler mennesker via 1-1 møder
 • Rådgiver - i en bank, kommune, forsikringsselskab eller ... (indset selv din profession)
 • Foredragsholder - der pludselig skal stå på en helt ny slags scene
 • Netværker - der møder dine kontakter i et nyt univers
 • Mødeleder eller -deltager - der er langt mere på Teams, Zoom eller Adobe Connect, end du gjorde før marts 2020.

Så er du fuldstændig afhængig af, at din stemme fungerer og at du er i stand til at formidle dit budskab levende og engagerende, hvis du vil vinde kampen mod youtube, mails, ungernes lektier eller noget helt fjerde.

Og så er kurset her helt sikkert noget for dig.

 
Merethe Klint
Jeg er stemme- og formidlingsnørd - så det behøver du ikke at være.

Min evige drivkraft er at give dig og de andre deltagere så meget som muligt for pengene - ligemeget om jeg formidler virtuelt eller fysisk. Derfor spiller jeg bogstavelig talt på alle tangenter, for at sikre mig, at budskabet går så godt igennem som muligt.

Dette kursus er baseret på et langt liv i musikken, sangens og formidlingens tegn. Jeg startede min musikalske karriere som 3-årig, og jeg har optrådt for andre mennsker nærmest lige så længe. Derfor har jeg en stor erfaring med, hvad der virker og hvordan du bruger din stemme bedst muligt, så du får budskabet ud over rampen eller ud gennem skærmen.

De seneste 6 år har jeg undervist virtuelt, og jeg har derigennem oparbejdet en masse viden om, hvad du skal være særlig opmærksom på, når du taler i det online miljø, hvor du ikke har din modtager lige foran dig. Det er nemlig noget helt andet, end når du står i et mødelokale, en foredragssal eller sidder til en 1-1 coaching session.

Jeg har undervist solo-sangselver, kor og organisationer i hvordan du får dit budskab ud over rampen på en fængende og engagerende måde. Well - det kan jeg jo sagtens sige. Men du kan se lige her, hvad forskellige deltagere har sagt om min måde at formidle på:

Verdensklasse formidler og et engagement i forhold til undervisningen, som smitter af på mig som kursist. Der er langt imellem så dygtige formidlere, og det her var en af "stjernerne" - nok noget af det bedste jeg har oplevet ift. til undervisning, didaktik og remediering af vanskeligt tilgængeligt stof"
Tidligere kursist
 
Merethe har et ekstraordinært engagement, og har imponeret mig med sin evne til at formidle viden via en meget inspirerende undervisning. Merethe er ekstremt god til at fange publikum, og er samtidig en meget varm og positiv person"
Dagmara Maria Breinholst,
Manager, Randstad
Merethe Klint knows how to make the whole team listen to her, while she takes control and guides them, ensuring that they all train, perform and shine!"
Anne Høygaard Egebjerg
Global Lead Data Governance, Haldor Topsoe A/S

Tilmeld dig kurset nu, og få det direkte ind i din indbakke den 19. oktober. 

Jeg har gjort det så nemt for dig som muligt. Inden for få minutter efter du har trykket KØB, så modtager du en mail med faktura og betalingsoplysninger (husk at tjek SPAM-filter), og når betaling er registreret, sørger jeg for, at hele dit personlige kit ryger afsted til din indbakke d. 19. oktober

Det personlige kit indeholder: link til videoer, workbook (i PDF) og din trin-for-trin guide (i PDF), øvelser (i videoerne og i din workbook) - og så er du i gang.

Uanset hvor i verden du sidder, og hvilken tid på døgnet du er oppe, så er kurset altid tilgængeligt for dig. 

Du kan se det hele igen og igen, og du kan printe din trin-for-trin guide, så du kan understrege de vigtigste ting, og hurtigt vende tilbage til dem igen. 

Online-kurser har jo lige præcis den ultimative frihed i forhold til, at du kan tage dem med dig over alt. Du skal bare have adgang til en computer.

Du kan se en video og lave en øvelse umiddelbart inden dit næste møde - og på den måde får du resultatet af din indsats med det samme. For du vil kunne mærke en forskel på dit eget og deltagernes engagement, og du kan mærke en positiv forskel i din stemme, når du gør som jeg forklarer dig.

Du kan tilmelde dig lige her:

Er du stadig i tvivl om, hvorfor du skal investere 399 kr i at blive klar til at indtage det virtuelle rum og få dit budskab klart igennem?

Så har jeg bare 3 spørgsmål til dig:

 1. Er du klar til at løbe risikoen og miste stemmen inden din næste store præsentation eller vigtige møde?

 2. Er det ikke vigtigt (nok) for dig, at dine deltagere oplever dig så engageret og levende som overhovedet muligt, når du er i dialog med dem?

 3. Ved du allerede A.L.T der er at vide om stemmetræning og hvordan du formidler et budskab ud igennem en skærm?


I givet fald, så vil du heller ikke få noget ud af at investere i et kursus fra mig - og så skal du helt afgjort bruge dine penge på noget andet.

Men kan du svare nej til bare ét af de 3 spørgsmål, så er muligheden for at lave dagens bedste investering lige her:

Lån mig 5 minutter af din tid (+ din mailadresse)

Så fortæller jeg dig hvilke 2 ting, du A.L.D.R.I.G må glemme, når du formidler virtuelt

Læs hvordan i min Freebie, som du får.


Samtidig får du frit abonnement på mit nyhedsbrev om organisationsudvikling og ledelse

*Skal udfyldes