Om Merethe Klint

2 (hemmelige) ting, du aldrig må glemme i virtuel formidling

"/html/com_content/article/max900px.php"

Merethe Klint - Vision & Profil

Merethe Klint | Forretnings- & Organisationsudvikling - Logo
Merethe Klint - Vision & Profil
Merethe Klint

Organisationsarbejde og forandringsprocesser

Virksomheden Merethe Klint er etableret i 2012 med en vision om at skabe innovative resultater, som tilgodeser såvel forretningen som de mennesker, der udgør organisationen. Baggrunden er, at engagerede medarbejdere og samarbejde i sidste instans er det, der skaber de organisatoriske og forretningsmæssige resultater.

Merethe Klint arbejder med organisationer, som:

 • gennemgår en forandringsproces
 • ønsker et øget kundefokus
 • har behov for forbedring af samarbejde og engagement

Inspirationen kommer primært fra arbejdet i et orkester, hvor man:

 • har ét fælles mål at realisere. Ud fra et nodemateriale – en strategi, skal man skabe et fælles værk, hvor alle samarbejder og arbejder i samme retning for, at resultatet bliver tilfredsstillende både over for organisationen selv og publikum – kunderne.
 • samarbejder på tværs af forskellige fagligheder, men alle er vigtige for at lykkes med opgaven.
 • er enormt sårbare, fordi det er meget tydeligt og ødelæggende for det samlede arbejde, hvis én musiker spiller falsk eller for hurtigt.
 • efter mange timers træning og forberedelse skal turde slippe det kontrollerede og være intuitivt til stede i situationen, hvor musikken opstår i det konkrete samspil imellem musikere, dirigent og til dels også publikum.

Mange af de samme ting gør sig gældende i ”almindelige” organisationer. Det er dog sværere at høre, hvis organisationen ikke fungerer. Det kommer ofte til udtryk som dårlig service, dårligt arbejdsmiljø, mange sygedage eller modstridende informationer til kunder eller kolleger fra forskellige medarbejdere.

Musikkens påvirkning af hjernen.

Ud over den organisatoriske inspiration, der kan hentes fra orkestret, har man de seneste år fundet ud af, i hvor høj grad musik påvirker hjernen og dennes betydning i forbindelse med eksempelvis indlæring og udvikling af nye ideer i form af produkter eller arbejdsgange.

Musisk arbejde aktiverer mange af hjernens centre, og bygger derved bro imellem den strukturelle del og den kreative del af hjernen. Denne brobygning kan overføres til mange andre sammenhænge i forbindelse med samarbejde, indlæring eller udvikling af nye ideer og metoder. Den musiske træning gør derved mennesker bedre til at kombinere de kreative og strukturelle evner, hvilket har en positiv indvirkning på såvel:

 • Indlæringssituationer
 • Forandringsorienterede processer
 • Ide-generering og produktudvikling
 • Anvendelse og overførsel af viden fra én situation til en anden

Lån mig 5 minutter af din tid (+ din mailadresse)

Så fortæller jeg dig hvilke 2 ting, du A.L.D.R.I.G må glemme, når du formidler virtuelt

Læs hvordan i min Freebie, som du får.


Samtidig får du frit abonnement på mit nyhedsbrev om organisationsudvikling og ledelse

*Skal udfyldes