s5 logo
MasterClass
"/html/com_content/article/modalikon.php"

Landing - Master Class

Landing - Master Class

Merethe Klint | Forretnings- & Organisationsudvikling - Logo
Landing - Master Class
Eksklusiv Masterclass Udskudt pga Corona-virus - ny dato kommer

Sådan øger du teamets performance med op til 25%

- Uden at køre dine medarbejdere over med stress

Merethe Klint

Kender du det her:

Du har nogle virkeligt dygtige medarbejdere, der brænder for deres arbejde og gerne vil gå de ekstra skridt, det ind imellem kræver for at nå i mål med deres opgaver.

Du synes virkelig, at de gør en ihærdig indsats - og de gør i hvert fald, hvad de kan. 


MEN

Du synes også, at tingene går lidt for stærkt - lidt for ofte. Medarbejderne (og du) er hårdt spændt for. Der kommer hele tiden opgaver ind fra højre, som ødelægger den plan, I har lagt. Og det betyder, at I bruger en masser ressourcer på at ændre, flytte rundt på, rulle beslutninger tilbage og kommunikere om ændringer og forsinkelser.

Jeg er helt sikker på, at du (ligesom de fleste af de ledere jeg kender) bruger mange kræfter på at understøtte og motivere dine medarbejdere. Men jeg gætter også på, at du måske ind imellem sidder med følelsen af, at I spilder for meget tid på at gå "to-skridt-frem-og-et-tilbage"?


Det har konsekvenser både for medarbejdernes arbejdsmiljø, trivsel og stress-niveau og for kvaliteten af de løsninger, I leverer.


DEN GODE NYHED ER:

Sådan behøver det ikke at være!

For det er faktisk muligt at skabe en hverdag, hvor både resultatskabelse og menneskelig trivsel går op i en højere enhed.

Og hvor det er muligt at håndtere de ændringer, der (selvfølgelig) kommer hen ad vejen meget mere effektivt og gnidningsløst.

Du vil i løbet af meget kort tid kunne aflæse forandringen i dine nøgletal i form af:

 • Forbedret performance - både individuelt og i forhold til hvordan samarbejdet fungerer
 • Færre forsinkelser og fejlleverancer
 • Kundetilfredsheden stiger
 • Forbedret arbejdsmiljø og medarbejdertilfredshed

Samtidig vil du opleve, at både dine medarbejdere og du kan agere langt mere proaktivt, frem for at slukke brande, når noget ændrer sig, eller der kommer opgaver ind fra højre.

Løsningen ligger i, at dit nuværende fokus på at understøtte den enkelte medarbejder skal kombineres med et lige så skarpt fokus på, hvordan de enkelte medarbejderes opgaver specifikt understøtter og påvirker hinanden. 

Kan du eksempelvis svare på, hvad den konkrete konsekvens er for resten af holdet, hvis én af dine medarbejdere bliver forsinket med sine opgaver?

Jo!
Den er god nok

Se bare hvad andre, der har været på kursus hos mig oplever af forskel:


Vi er blevet en langt mere kreativ, åben og samarbejdende afdeling. På få måneder steg medarbejdernes tilfredshed med ledelsen med over 20 % og medarbejdernes tillid til ledelsens handlekraft steg med 30 %.
Lene Duvier Kjær, Afdelingsleder
A. P. Møller - Mærsk
Efter at have været på kursus hos Merethe sparer jeg meget af både min egen og andres tid og energi, og jeg er blevet langt mere effektiv i min opgaveløsning.
Frank Bager, Client Manager
AFA JCDecaux

Lad mig forklare, hvad jeg mener:

En organisation er på mange måder at sammenligne med et orkester eller et band. Det er s-e-l-v-f-ø-l-g-e-l-i-g afgørende, at det rigtige hold er sat og hver enkelt musiker kan løse sin opgave. Men det er mindst lige så vigtigt, at helheden bliver bundet sammen, så alle tonerene bliver bundet sammen til en musikalsk helhed - og til publikums store fornøjelse.


Det er her dirigenten - du - kommer ind i billedet.

Dirigenten er den der:

 • har det samlede overblik. 
 • ved, hvor de svære passager er i musikken
 • er proaktiv, når det er påkrævet
 • ved hvem der har solo hvornår - og hvem der skal være stille på bestemte tidspunkter
 • hører alle de små detaljer og ved hvilken betydning, de hver især har for helheden
 • giver plads, understøtter og koordinerer sådan så specialisterne kan få ro til at udføre deres arbejde

Fordelen ved musikken er, at det er nemt at høre, om musikken lyder godt eller ej. Det kan være lidt anderledes hos dig.

Men essensen er den samme i ledergerningen.

Din opgave er også at have det samlede overblik, at vide hvilke af dine medarbejderes opgaver, der er vigtigst hvornår, at kunne agere proaktivt og i det hele taget kunne give dine medarbejdere den ro, de har brug for, så de kan udføre hver deres opgaver.

Der er bare ikke ret mange, der har haft fokus på det ind til nu.

Og konsekvensen er, at teamet og organisationen ikke opnår de resultater, der er potentiale til.

Når du investerer i Sådan øger du teamets performance med op til 25 % viser jeg dig nøjagtigt:

 

 • Hvad du sandsynligvis fokuserer for lidt på lige nu
 • Hvad du skal gøre i stedet for
 • Hvordan du gør det
 • Hvilken effekt det vil have for både medarbejderne, kunden, dig selv og jeres værdiskabelse

 

Jeg giver dig værktøjerne, så du én gang for alle kan tage hul på at skabe et samlet overblik, så du har en masterplan, du kan vurdere alle ændringer og forandringer op imod og jeg lærer dig hvilket mindset du skal have skabt hos dine medarbejdere, så de ikke kører solo i hver deres retning - men rent faktisk understøtter hinanden og trækker i samme retning. 


Det betyder, at allerede når du tager hjem, så har du værktøjerne til at:

 

 1. Skabe et overblik over afdelingens samlede arbejde, der tydeligt viser, hvilke medarbejdere og opgaver, der afhængige af hinanden

 2. Være proaktiv, så du kan opdage og kommunikere klart og tydeligt om uforudsete hændelser, forsinkelser og forandringer i jeres arbejde

 3. Prioritere hvilke opgaver, der er vigtige hvornår, så du og dine medarbejdere kan understøtte hinanden bedst muligt

 4. Forbedre både den individuelle performance og samarbejdet i din afdeling

 5. Sikre at kunder, borgere, kolleger eller samarbejdspartnere kan forvente en høj kvalitet i leverancen og kommunikationen hver gang, der er i kontakt med dig eller dine medarbejdere

Er du i tvivl om, om denne masterclass henvender sig til dig?

Den er skabt til lige præcis dig, der:

 • Har personaleansvar
 • Er mellemleder, driftsleder eller afdelingsleder
 • Er projektleder
 • Leder ledere
 • Er HR BP, HR konsulent

Eller generelt sidder med ansvar for organisations- og teamudvikling i din organisation

Merethe Klint
Du guides igennem dagen af organisationskonsulent Merethe Klint

Merethe har siden 2007 klædt flere tusinde ledere på til at skabe bedre resultater, ved at lære dem at skabe overblik samtidig med, at de har fokus på teamets udviklingspotentiale og hvordan de enkelte medarbejdere understøtter hinanden bedst muligt.

Merethe har blandt andet hjulpet organisationer som A. P. Møller - Mærsk og Rigspolitiet, og hun har desuden et fast samarbejde med Ledernes KompetenceCenter, hvor hun har eksamineret og certificeret over 2000 ledere og projektledere.

Merethe kombinerer en stærk værktøjskasse inden for ledelse og projektledelse med egne modeller og værktøjer, som er udviklet, gennemprøvet og justeret i mere end 10 år. Hun er forfatter til bogen "LYT! - om samspil i organisationer", hvor hun via organisationer som Tivoli, Topdanmark og Business Region Aarhus beskriver hvor stærke forretningsmæssige resultater, du får, når du prioriterer fokus på samarbejdet lige så højt som fokus på den individuelle performance.

Din investering i Sådan øger du teamets performance med op til 25 % er 2.995 Kr. + moms.  

De første 6 kan oven i købet sikrer sig billet til Early Bird-pris til 1.995 Kr. + moms. 


For det beløb får du (ud over en dag spækket med indhold):

 • Et spørgeskema forud for dagen, der skal sætte din refleksion i gang, og som klæder mig på til at give dig maks udbytte på selve dagen
 • Kursusmaterialet, som vi skal bruge på dagen, og som du kan tage frem igen og igen, når du kommer hjem
 • En trin-for-trin køreplan, der hjælper dig til at styrke både samarbejdet og den individuelle performance i teamet
 • Konkrete øvelser, så du er klar til at overføre det lærte til din egen dagligdag, ligeså snart du kommer hjem
 • Lækre undervisningslokaler, der understøtter din læring
 • (Selvfølgelig) fuld forplejning hele dagen
 • En hermetisk lukket Facebook-gruppe, hvor du kan sparre med de andre deltagere både før, under og efter masterclass'en er gennemført. (Jeg ved godt, at Facebook ikke er så business-orienteret som LinkedIN, men lige når det kommer til grupper, så fungerer Facebook bare bedre - og hvorfor vælge den næstbedste løsning, når vi enkelt og ligetil kan få den bedste?)

 

2.995 Kr. svarer ikke engang til 1 planlægningsmøde i 2 timer med 7 medarbejdere, hvor I efterfølgende ikke har helt styr på, hvad I fik ud af mødet, og hvem der har ansvar for hvad - og sikrer du dig din billet til Early Bird pris, skal der endnu mindre til, for at din investering er tjent ind. 

Men husk: der er kun 12 pladser i alt

Du kan også vælge at betale i to rater. Hvis det fungerer for dig, så skriv en mail til mig på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - så sørger jeg for at få dig tilmeldt!

Alt det praktiske:

Hvor:


Tæt på Københavns Hovedbanegård

Du kommer nemt hertil med fx. tog, og maks 15 minutter efter at du er steget ud af toget på hovedbanegården, sidder du lige her i dette lækre mødelokale.

mødelokale Tivoli Hotel & Congress Center


(Og hvis du er i tvivl om vejen, så lover jeg, at jeg sender en beskrivelse om, hvordan du præcis kommer frem kort inden selve dagen)

Kommer du i bil, har du mulighed for at parkere nede i hotellets parkeringskælder. 

Hvornår og hvordan:

Det kommer til at foregå: DATO MELDES UD, NÅR CORONA-VIRUSSEN TILLADER DET

Cirka 7 dage før masterclass'en modtager du desuden dit spørgeskema, som dels får dig til at stille skarpt på dine behov og ønsker og dels fortæller mig, hvad lige præcis dine udfordringer er. 

Samtidig får du adgang til den hermetisk lukkede Facebook-gruppe. Her vil jeg bede dig præsentere dig selv for de andre deltagere forud for dagen - så kan vi komme direkte i gang med det, det handler om på dagen, frem for at bruge tiden på kedelige præsentationsrunder.


Hvordan foregår betaling?

Det er alt sammen meget enkelt:

Når du har tilmeldt dig og betalt via NemTilmeld, så er du automatisk sikret en plads og tilmelding er bindende. 

Kan du ikke betale direkte med kreditkort, men ønsker en faktura, så skriver du en mail direkte til mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og så sørger jeg for det praktiske. 

Ønsker du at betale i 2 rater, så skriver du også en mail til mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Din plads er sikret, når første rate er betalt. Indbetales anden rate ikke, frigives pladsen til en anden mulig deltager.

 

Der er smæk på hele dagen - se bare hvad tidligere deltagere har udtalt om andre forløb: 

Jeg har nærmest været lykkelig over at kunne tilegne mig så meget viden på så kort tid
Dagmara Maria Breinholst
Manager, Randstad
Merethe Klint fangede mig på en måde som var fed. Gode koblinger til hverdagen og brugbar information. Dejligt at være afsted en hel dag og ikke føle, at man har spildt tiden.
Leder på beskæftigelsesområdet

Det lyder alt sammen meget godt, men hvad nu hvis vi kan fylde et HELT kursus selv?

Så gør du ligesom blandt andet:

Rigsrevisionen
A.P. Møller - Mærsk

DI Teknik
Kulturministeriet
Quick Care
Gigtforeningen
eller
Lindab 

Og får mig til at skræddersy en løsning, der passer eksklusivt til jer.